Laptop Dell Inspiron 5537; Intel Core i7-4500U 1800 Mhz; 4 GB DDR3; 1000 GB SATA; Ecran 15.6", HD 1

22/02/2018


Salveaza ca favorit

Descriere

SCHIMBAREA CU SWITCH.
Indiferent daca doriti sa faceti senzatie in clasa sau doar ca PC-ul dvs. sa va completeze stilul personal, noua gama de capace SWITCH interschimbabile, disponibile pentru laptopul Inspiron 15R, este proiectata pentru a se potrivi stilului dvs. Alegeti dintre mai multe culori noi pentru a gasi capacul SWITCH care vi se potriveste.

PASTRAȚI LEGATURA.
Transformati-va laptopul Inspiron 15R intr-un centru de comunicatii. Acum este mai simplu ca niciodata sa va conectati cu prietenii si cu familia, mulţumita unei conexiuni WiFi solide, unei camere Web HD incorporate, aplicaţiei Skype™ Seara dedicata filmelor este acum si mai interesanta.

Ecranul de 15,6 inchi, cu tehnologie TrueLife, al laptopului Inspiron 15R da viata imaginilor pe care le urmariţi, oriunde ati merge. In plus, divertismentul va face saltul la nivelul urmator de exaltare prin conectarea la un televizor sau la un monitor extern cu capacitati HDMI prin intermediul portului HDMI disponibil. S-ar putea sa nu mai fiti nevoit sa cumparati bilete la film niciodata.

COMPLETATI-VA EXPERIENTA INSPIRON
Laptopul Inspiron este doar inceputul. Cautati aceste completari extraordinare atunci cand finalizati achizitia. No

Mai multe informatii

Preţ: 1342.86 RON

Categorie: Laptopuri – Calculatoare

Comentarii


  Contacteaza vânzător

  Telefon mobil: 0752190192

  Oraş: Bucuresti

  Regiune: Bucuresti   Top